Kontakt

Stjepana Radića 84a

88000 Mostar, BiH

Telefon: +387 36 337 200

Studentski servisU cilju pružanja što boljih usluga studentima,učenicima i otvaranje mogućnosti zapošljavana istih, kao i pogodnosti za poslodavce, osjećamo se dužnim pobliže vam ukazati na rad i mogućnosti zapošljavanja preko Studentskog servisa.
 
Studentski servis  se nalazi u prostorijama Studentskog centra Mostar,svoje usluge posredovanja kod privremenog i povremenog zapošljavanja pruža studentima već dugi niz godina,te u svojoj arhivi ima preko 4 000 članova. Zapošljavanje studenata,učenika preko servisa donosi niz pogodnosti kako za studente tako i za poslodavce. Zanimanje za zapošljavanje preko Servisa iskazale su mnoge renomirane tvrtke iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.
 
Članovi  Studentskog servisa mogu biti studenti i učenici koji su navršili 15 godina starosti. Svaki član Studentskog servisa mora biti učlanjen u Studentski servis. Dokumentacija potrebna za učlanjivanje u Studentski servis:
 
Studenti
        
         1.Potvrda o studiranju
         2.Osobna iskaznica (na uvid)
4.Index (na uvid)
         3.Otvoren tekući račun
         4.10 KM-godišnja članarina
 
Učenici
 
         1.Potvrda o školovanju
         2. Osobna iskaznica (na uvid)
         3.Otvoren tekući račun
         4.10 KM-godišnja članarina
 
U akademskoj 2016/2017 svi novi članovi te članovi koji žele produljiti svoje članstvo otvaranjem tekućeg računa u NLB banci oslobađaju se plaćanja članarine za tekuću godinu.
 
 
 
Kako bismo Vas pobliže upoznali s pogodnostima za poslodavce navodimo neke od njih:
 
1.Prema propisima i zakonima FBIH, Studentski servis predstavlja najjeftiniji oblik povremenog i privremenog zapošljavanja.
 
2.Studentski servis je registriran za pružanje usluga posredovanja, što znači da član Studentskog servisa sklapa ugovor sa Studentskim servisom  te poslodavac nema obavezu prijavljivanja člana.
 
3.Poslodavac nije obavezan zaposliti člana Studentskog servisa na puno radno vrijeme. Član Studentskog servisa može raditi po potrebi ovisno od opsega traženog posla, s tim da poslodavac nema obavezu otkaznog roka prema članu Studentskog servisa.
 
4.Poslodavac plaća Studentskom servisu proviziju od 12 %.
 
 5.Studentski servis vrši i usluge kopiranja 0,04 KM po stranici.
 
U uvjerenju da ćete prepoznati pogodnosti koje Studentski servis nudi poslodavcima i studentima, te na pitanju istih možete nas kontaktirati svakim radim danom od 08:00- 15:00 sati.
 
 
S poštovanjem,
 
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
STUDENTSKI CENTAR
STUDENT – SERVIS
 
MOSTAR S. RADIĆA 84a  
TELEFON:  036 318 847 , FAX: 036 315 364
Mail: [email protected]gmail.com