Kontakt

Stjepana Radića 84a

88000 Mostar, BiH

Telefon: +387 36 337 200

Aerobik

Aerobik u Studentskom centru Mostar
 
Studentski centar Mostar stanarima pruža raznolik sadržaj i aktivnosti u samom domu. Tako se već dvije godine djevojke iz doma i druge studentice rješavaju treme pred ispite u prostorijama novog doma na treninzima aerobika.
 
Aerobik Studentskog centra (A.S.C.) održava se u redovitim terminima i to u dva programa. Prvi program podrazumijeva treninge tri puta tjedno u terminima od 18.30 sati, 19.20 i 20.10 sati ponedjeljkom, srijedom i petkom. Drugi program podrazumijeva tjelovježbu dva puta tjedno i to u terminima utorkom i četvrtkom u 19.20 i 20.10 sati.
 
„Klub A.S.C. nudi raznolik i svrsishodan program treniranja. Našim vježbačima nudimo šarolik i bogat program treniranja, od pilatesa i work out-a s raznim rekvizitima poput štapova, guma i bučica, te aerobnih treninga poput: step aerobika, zumbe i dance aerobika“, kazala je trenerica Marijeta Cvitković.
 
Uz nova poznanstva, razvijaju se i prijateljstva. Zajedničko vrijeme treniranja i opuštanja, provodimo uz dobru glazbu, zabavu i ugodno druženje. Naš prvotni cilj je poboljšanje zdravstvenog stanja, održavanje kondicije, te opuštanje, koji nam ovaj program nudi kao odmor od učenja i zdravog popunjavanje slobodnog vremena uz geslo:  "mens sana in corpore sano".
 
Više informacija potražite pozivom na broj: 063/627-726