Kontakt

Stjepana Radića 84a

88000 Mostar, BiH

Telefon: +387 36 337 200

Jelovnik

Jelovnik u menzi SCM-a: Od 31.10. do 6.11.2016.

 

Tjedni jelovnik

Doručak se služi od 07:15 do 08:15.

Ručak je od 12:00-14:00 sati za studente stanare doma, a za sve ostale studente od 12:30-14:00 sati.

 

Večera je od 17:30 - 19:00 za sve studente.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
PONEDJELJAK DORUČAK:

SLATKI DORUČAK    SLANI DORUČAK


RUČAK:

 Pileća juha; svinjski vrat u saftu;pečena piletina;grah s kobasicom, suhim rebrima,
 slaninom i faširanom šniclom;pire krumpir;pečeni krumpir ; riža;povrće;tjestenina ; salata,
               desert.
VEČERA Juha; fileti u  umaku;  pita sa sirom,  pita sa mesom;  pita sa krumpirom ; pita sa zeljem;
               tjestenina bolonjez; jogurt; desert.
UTORAK DORUČAK:

SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK

 Povrtna juha ;palačinke punjene šunkom i sirom; zapečena dolma ;ćufte; iskoštani
               karabatak; sezonsko povrće; pire krumpir; pečeni krumpir;povrće; riža; tjestenina ;salata;
               desert.

VEČERA: Juha; juneće šnicle u saftu; pileće šnicle na pariški; tjestenina s filetima u umaku od
                vrhnja; izljevača s krumpirom; desert.
SRIJEDA DORUČAK:

SLATKI DORUČAK    SLANI DORUČAK



RUČAK:
Juha od tikve ;sir sa tartar umakom; svinjski kotlet u umaku od gljiva; tost s filetima;
               musaka; biber meso; pire krumpir; pečeni  krumpir; tjestenina; riža; povrće; salata; desert.
VEČERA:  Juha;pileći rižoto; kobasice;pomfrit;tjestenina s kotletom;musaka;povrće sezonsko;desert
ČETVRTAK DORUČAK: SLATKI DORUČAR  SLANI DORUČAK


RUČAK:
Juha od poriluka;svinjski odrezak u umaku od gljiva; piletina u bešamel sosu; svinjski gulaš  
               na lovački; grah s faširanom šniclom i kobasicom; pileće pečenje; pire krumpir; pečeni
               krumpir; riža;  povrće ; tjestenina; salata; desert.
VEČERA: Juha; juneća šnicla sa senfom; pileći paprikaš; pržena pileća šnicla ;pizza; riža,povrće;
               desert.
PETAK DORUČAK: SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK:

 

  Riblja juha;prženi oslić;panirana lignja;špageti s tunjevinom;musaka od povrća i morskih
                plodova;kuhani krumpir; blitva; krumpir salata; riža;desert.
VEČERA: Pita s zeljem;pita s krumpirom;pita sa sirom; palenta i jogurt;špageti s gljivama; desert.
SUBOTA DORUČAK:

SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK:
Pileća juha; musaka; palačinke punjene piletinom ;juneći odrezak; pire krumpir; riža;    
                povrće; tjestenina; salata; desert.
VEČERA: Juha;kranjske kobasice; sv.odrezak na bečki ; fileti na pariški; pomfrit ; senf; kečap;desert.
NEDJELJA DORUČAK:

SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK:
 Krem juha od gljiva ; prženi batak s karabatakom ; faširana šnicla; svinjski vrat u vrhnju;  
              Pečeni krumpir ; pire krumpir ; povrće ; salata ; desert.  
VEČERA:
Suha