Kontakt

Stjepana Radića 84a

88000 Mostar, BiH

Telefon: +387 36 337 200

Jelovnik

Jelovnik u menzi SCM-a: Od 05.06. do 11.06.2017.

 

Tjedni jelovnik

Doručak se služi od 07:15 do 08:15.

Ručak je od 12:00-14:00 sati za studente stanare doma, a za sve ostale studente od 12:30-14:00 sati.

 

Večera je od 17:30 - 19:00 za sve studente.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
PONEDJELJAK DORUČAK:

SLATKI DORUČAK    SLANI DORUČAK


RUČAK:

Goveđa juha; pohani karabatak; svinjski vrat u umaku od vrhnja; grah sa kobasicom, faširana, slanina;musaka;ćufte u paradajz umaku; pire krumpir, pomfrit, tjestenina, riža, povrće, salata i desert.

 
VEČERA Juha; pohani sir sa tartar umakom; pita sa sirom, pita sa zeljem, burek, jogurt; hercegovački gulaš; omlet šunka sir; pomfrit ;tjestenina, povrće; desert.
UTORAK DORUČAK:

SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK

 Krem juha od povrća; palačinke punjene šunkom i sirom; biber meso; pohani iskoštani karabatak; prženi fileti u  bešamel umaku, lazanje ; tjestenina, pire krumpir, pekarski krumpir, pomfrit,
 riža,  povrće, salata; desert.

VEČERA: Juha; pečena piletina; juneći rižoto; špageti bolonjez; salata od piletine;  pomfrit, đuveć – riža, tjestenina, povrće; desert.
 
SRIJEDA DORUČAK:

SLATKI DORUČAK    SLANI DORUČAK



RUČAK
 
Juha od brokule; pohana pileća šnicla; juneći odrezak u paradajz umaku; mućkalica; kotlet s povrćem; rolada  „štefani“; pire krumpir, riža, tjestenina,  pečeni krumpir; pomfrit; povrće, salata; desert.
VEČERA: Juha; svinjski vrat u umaku od povrća; lazanje s mesom; tost s piletinom; faširana šnicla; pekarski krumpir, pomfrit, riža, tjestenina, povrće; desert.
 
ČETVRTAK DORUČAK: SLATKI DORUČAR  SLANI DORUČAK


RUČAK:
Goveđa juha; palačinke s piletinom; pečena dolma; iskoštani karabatak; juneći rižoto; svinjski odrezak;riža, pire,pomfrit, salata; desert.
VEČERA: Juha; prženi pileći fileti ; mućkalica; ćufte; pohani sir sa tartar umakom; tjestenina, đuveć – riža, pekarski krumpir; desert
PETAK DORUČAK: SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK:

 

Riblja juha; pržena pastrmka; panirana lignja; špageti u umaku od tunjevine; morski plodovi; pržene girice, riža, krumpir salata, pomfrit, blitva, salata; desert.
VEČERA: Juha;  palačinke s tunjevinom; pita s krumpirom, pita sa sirom, pita sa zeljem, jogurt; kuhana palenta s  jogurtom; riblji štapići; povrće, riža, pečeni krumpir; desert.
SUBOTA DORUČAK:

SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK:
Goveđa juha; pohani karabatak; palačinke punjene mljevenim mesom; faširana šnicla; junetina s graškom;
prženi fileti u umaku od senfa; pire, pečeni krumpir, pomfrit, riža, povrće, salata; desert.
VEČERA: Juha, fileti na pariški; pizza capricossa; roštilj kobasice; omlet šunka sir; riža, pomfrit, pekarski krumpir, povrće; desert.
 
NEDJELJA DORUČAK:

SLATKI DORUČAK SLANI DORUČAK


RUČAK:
 Juha od rajčice; pileći odrezak punjen šunkom i sirom; svinjski paprikaš; japrak; palačinke punjene šunkom i sirom; rolada „štefani“; đuveć-riža, pire, krumpir,pomfrit, povrće, salata; desert.
 
VEČERA:
Suha