Podijeli članak

Pokretanja tečajeva stranih jezika i informatike u Studentskom centru Mostar pokazao se velikim uspjehom te naišao na veliko zanimanje građana grada Mostara. Tečajevi su otvoreni za sve uzraste uključujući i osnovnoškolce i srednjoškolce kojima je potrebna nadogradnja stečenih znanja ali i za one koji žele krenuti od samih početaka svladavanja traženih materija.

S radom se već krenulo  a prema riječima glasnogovornice Centra, Anite Glibić, jako je velik broj prijavljenih građana i ta brojka neprestano raste pa se tako stvorila i potreba za pokretanjem tečaja francuskog jezika.
„ Naše cijene su simbolične a nastavnici koji izvode nastavu zaista su kvalitetan i renomiran kadar i  to je zasigurno  razlogom velikog zanimanja za tečajeve. Dobili smo dosta upita i molbi za francuski jezik i evo uložili smo napore kako bismo i to omogućili našim sugrađanima tako da od danas svi  zainteresirani mogu se prijaviti putem prijavnih obrazaca koje mogu pronaći na http://sc.sve-mo.ba/ ili pozivom na broj: 063 325 314“, kazala je Anita Glibić.

Uz francuski jezik SC Mostar pokrenuo je tečajeve za engleski, njemački, talijanski i španjolski jezik te tečajeve informatike i Autocada. Posebno su zanimljivi individualni sati za osnovnoškolce, srednjoškolce koji kroz face to face učenje prate dinamiku  nastavnih planova u školama ali i za sve ostale kojima je ovaj vid učenja praktičniji.
Više o samom projektu u linku: http://sc.sve-mo.ba/clanak/tecajevi-stranih-jezika-i-informatike-od-sada-i-u-studentskom-centru-mostar/38404
 
Virtualno zlostavljanje: Slike gole osmašice iz Zadra preplavile internet! - See more at: http://www.pogled.ba/clanak/virtualno-zlostavljanje-slike-gole-osmasice-iz-zadra-preplavile-internet/57268#sthash.TxBOQESi.dpuf