Podijeli članak

Priloženi dokumenti

Studentski centar Sveučilišta u Mostaru objavio je rang listu studenata viših godina koji su se prijavili za smještaj za akademsku 2015./2016. godinu koju možete pogledati u priloženim dokumentima.

Po pravilniku za prijem studenata u Studentski centar Mostar sa svakog fakulteta izravno ulazi po 15 najbolje rangiranih studenata, a ostatak mjesta popunjava se sa najvišim brojem bodova sa svih fakulteta.

Žalbe koje će razmatrati Komisija za žalbeni postupak se primaju pismenim putem 15 dana od objave rezultata u Sektoru za smještaj.

Useljenje u Studentski centar sa ove rang liste vršit će se od 01.09.-15.09. 2015. godine. Istekom ovog roka student gubi pravo na smještaj u tekućoj akademskoj godini ukoliko nije odgodio useljenje. Odgoda useljenja vrši se u Upravi Studentskog centra.

Student u Studentski centar može useliti samo osobno, a prilikom useljenja dužan je priložiti sljedeće:

1. Liječničko uvjerenje                                                
2. Predočiti indeks
3. Predočiti osobnu iskaznicu
4. Uplatiti upisninu

NAPOMENA: Sve informacije vezano za rezervacije i smještaj u novoj akademskoj godini možete dobiti putem telefona: 036 337 203 ili osobno u prostorijama Sektora za smještaj SCM-a u periodu od 24. kolovoza do 1. rujna 2015.