Podijeli članak

Tagovi

Od utorka 19.travnja u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru studentima i građanima na raspolaganju će biti još niz aktivnosti a riječ je o Fitness centru SCM. Fitness centar SCM  koji sadrži dvije moderne i vrhunski opremljene rekreacijske dvorane, prostoriju za relaksaciju i masažu, svlačionice te zajednička kupatila donijeti će osvježenje i zasigurno sasvim novi imidž Studentskom centru Mostar. Kako doznajemo zainteresiranima će biti ponuđeno više vrsta rekreacijskih treninga kao što su za početak kružni treninzi, pilates i  step aerobic. Stručno vodstvo klijentima će biti na usluzi i za individualne treninge gdje je cilj klijentima pristupiti sukladno njihovim željama i mogućnostima te uz plan prehrane zajednički brže doći do željenih rezultata.

Tu je i profesionalni tim masažera koji će klijentima ponuditi više vrsta masaža kao što su: relaksirajuće, anticelulitne i antistress masaže te sportske i ciljane masaže. 

Kako doznajemo od voditeljice Fitness centra SCM Maje Jonjić, uz stručno osoblje klijentima će zasigurno biti zanimljiva i informacija kako će usluge koje centar nudi biti po izrazito niskim cijenama jer kako Jonjić ističe to je jedan od ciljeva pokretanja svih aktivnosti Studentskog centra.

 „ Ideja Fitness centra SCM krenula je od potrebe proširenja postojećih sportskih prostorija koje koriste studenti, sportaši naše Sportske udruge i građani. U međuvremenu ukazala se mogućnost izgradnje novih prostorija i uokvirivanja svih sportskih i rekreacijskih aktivnosti Studentskog centra u jednu cjelinu a to je Fitness studio SCM.“ kazala je Maja Jonjić te dodala kako se radi o vrhunskim i moderno opremljenim prostorijama  u kojima će zasigurno velik broj studenata i građana pronaći nešto za sebe.

Prostorije Fitness centra SCM nalaze se u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru - Novi dom  (Stjepana Radića 84a;  lokaciju pogledajte na google mapi.)

Povodom otvaranja Fitness centra SCM , Studentski centar  Mostar odlučio je kroz prvi tjedan rada ponuditi Promo tjedan u kojem svi zainteresirani klijenti mogu doći na besplatne grupne treninge i masaže i to u terminima:

Promo tjedan (19./22.4.2016.)

KRUŽNI TRENINZI: utorak-srijeda-četvrtak od 11.00 – 12.00 sati; 

STEP AEROBIC: utorak od 20.00 do 21.00 sati;

PILATES: četvrtak od 20.00 do 21.00 sati.

Posjetitelje očekuje i gratis masaža po izboru u navedenim terminima: 

-    utorak-srijeda-četvrtak od 10.30 – 12.30 sati  i 

-    utorak i četvrtak od 19.30 do 21.30 sati.

Sve dodatne informacije o uslugama koje ovaj centra nudi mogu se pronaći putem kontakt brojeva: 063 346 771 i 036 316 666, facebook stranice Fitness centar SCM (https://www.facebook.com/Fitness-centar-SCM-255328928147047/?fref=ts ) te putem maila [email protected].