Podijeli članak

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru uručio je Studentskom centru donaciju u iznosu 800 konvertibilnih maraka koje su iskorištene za nabavku perilica za veš za vešeraj koji se nalazi u okviru SCM-a. Na ovaj način potpomognut je rad jednog od sektora u Studentskom centru koji je veoma značajan za preko 500 studenata stanara koji svakodnevno koriste usluge vešeraja.

Uprava Centra kao i Komisija za studentski standard pri ovom centru te sami stanari zahvaljuju na razumijevanju i dosadašnjoj uspješnoj suradnji koju imaju sa Studentskim zborom te se poručuju kako se nadaju kako ista neće izostati ni u budućnosti.

Podsjetimo, Studentski centar Sveučilišta u Mostar je ustanova koja studentima Sveučilišta u Mostaru pored usluge smještaja i ishrane organizira kulturne, sportske i rekreacijske aktivnosti za studente, radi kao medijator u privremenom i povremenom zapošljavanju studenata, obavlja odgojno obrazovni rad sa studentima, organizira kulturno-zabavne večeri te obavlja ostale djelatnosti vezane za poboljšavanje studentskog standarda.
 
Pogled.ba