Podijeli članak

Predstavnici Red Bulla danas su na parkingu Studentskog centra Sveučilišta u Mostaru predstavili novi projekt u sklopu kojega se traži novi dizajn Mini Cooper automobila - Red Bull Minimorfoza.

Uz ugodno druženje i razgovor tražile su nove ideje i prijedlozi studenata da starom Miniju daju neki drugi dizajn ili funkciju.

"Imamo jedan Mini Cooper koji je prešao i previše kilometara i želimo studentima i svima zainteresiranima dati priliku da od njega naprave nešto novo. Svoju ideju trebaju nacrtati na službenom listu papira i poslati na redbull.ba/minimorfoza. Glavni kriteriji ocjenjivanja bit će originalnost, kreativnost dizajna te funkcionalnost, kao i posebnost utjecaja na život studenata", kazao je za Pogled.ba Robert Škobić, Student Brand Manager Sveučilišta u Mostaru.

Škobić je dodao da projekt traje do 30. prosinca ove godine, a najbolja ideja bit će proglašena 15. siječnja 2016. godine. 

Konačno, preobraženi Mini, u novom ruhu i s novom funkcijom, svjetlo dana trebao bi ugledati 30. travnja 2016. godine, kada će biti organizirana izložba pobjedničke ideje – na fakultetu s kojeg pobjednik dolazi ili u galeriji ukoliko pobjednik nije student.