Podijeli članak

Načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić danas je posjetio Studentski centar Sveučilišta u Mostaru zajedno s predsjednikom Općinskog vijeća Ljubuškog Tihomirom Kvesićem i ministrom financija u Vladi ZHŽ-a Tonijem Kraljevićem, kao i studentsku menzu gdje je ručao sa stanarima Studentskog centra.

U razgovoru s ravnateljem Studentskog centra Draganom Mikulićem, Barbarić je istaknuo da je posjet studentima i Studentskom centru uobičajena praksa te je uvjeren kako će i dalje moći nastaviti sa sufinanciranjem studenata koji dolaze iz općine Ljubuški kao što je pomagao i ranijih godina.

"Jako mi je drago što smo danas tu i što smo imali prigodu ručati s mladim studentima korisnicima studentskog restorana. U razgovoru sa studentima obećali smo i nadalje sufinancirati njihov boravak u Centru te im biti na usluzi za njihove potrebe", kazao je Barbarić

"Studentski centar jako lijepo izgleda. I ja sam nekad bio stanovnik ovog doma i moram istaknuti da to danas mnogo bolje, mnogo ljepše i mnogo sadržajnije izgleda te želim još jednom ravnatelju ove ustanove i ovim prelijepim studentima poželjeti uspješan rad i još mnogo lijepih studentskih dana", kazao je za Pogled.ba Barbarić.

Ravnatelj Studentskog centra Mostar Dragan Mikulić zahvalio je načelniku Barbariću na nesebičnoj podršci koju pruža ovoj ustanovi te istaknuo kako Centar s općinom Ljubuški ima najbolju suradnju.