Podijeli članak

Fitness centar SCM čije otvaranje je najavljeno u Studentskom centru Mostar, od ovog tjedna krenuo je s radom i to “Promo tjednom” tijekom kojeg svi zainteresirani besplatno mogu koristiti sve usluge koje ovaj centar nudi.

Fitness centar SCM koji sadrži dvije moderne i vrhunski opremljene rekreacijske dvorane, prostoriju za relaksaciju i masažu, svlačionice te zajednička kupatila zasigurno će donijeti osvježenje i novi imidž Studentskom centru Mostar.

Zainteresiranim studentima i građanima na raspolaganju je više vrsta rekreacijskih treninga kao što su kružni treninzi, pilates, step aerobic i Tae Bo. Stručno vodstvo klijentima će biti na usluzi i za individualne treninge koji za cilj imaju individualan pristup klijentima sukladno njihovim željama i mogućnostima te uz plan prehrane zajednički brže doći do željenih rezultata.

Kako doznajemo od voditeljice Fitness centra SCM Maje Jonjić, s radom su krenuli u utorak i i to promocijom svojih usluga kako bi građanima i studentima približili plan i program rada ovog centra.

"Što se tiče promotivnih treninga ostala su nam još dva termina. Jedan je večaras, 21.04. od 20.00 do 21.00 sat, a sutra, 22.04, dakle u petak, od 19.30 do 20.30. Radi se o vježbama pilatesa, step aerobica i Tae Boa. Kada su u pitanju novi redoviti treninzi, oni će ovisiti o prijavama zainteresiranih sukladno kojima ćemo i napraviti raspored rada, a prijave primamo putem maila [email protected], te brojeva telefona 036 316 666 i 063 346 771“, kazala je Jonjić.

“Naše usluge su zasigurno najpovoljnije u gradu pa su tako cijene svih vrsta treninga za studente 30 KM tri puta tjedno dok je za ostale građane 35 KM, a ukoliko korisnici žele koristiti svih pet treninga tjedno, bilo da se radi o jednoj vrsti treninga ili kombinaciji, cijena za studente iznosi 40 a za ostale 50 KM”,  dodala je Maja Jonjić te kazala kako poziva sve zainteresirane da dođu i uvjere se u kvalitetu njihovih usluga.  

Pored činjenice da Fitness centar SCM ima veoma pristupačne cijene, uz sportsko-rekrativni program nudi i usluge masaže po vrlo povoljnim cijenama u koje spadaju: relaksirajuće masaže, sportske, anticelulitne, masaže stopala, lica i antistress masaže. 

Kombinacija vježbi snage i kardio program

U razgovoru s Marijetom Cvitković, instruktoricom aerobica i Tae Bo programa doznajemo kako se aerobicom bavi već deset godina, a u Studentskom centru treninge izvodi već pet godina .

"Moji treninzi baziraju se na  kombinaciji vježbi snage i kardio vježbi jer smatram kako je to izrazito bitno  svakome tko želi svoje tijelo dovesti u stanje fizičke i zdravstvene spremnosti. Pozivam građane i studente da nam se priključe,  jer dolazi lijepo vrijeme i mislim da je idealna prilika da se fizički aktiviraju i dovedu svoje tijelo u top-formu. Idealna kombinacija za najbolje rezultate su redovita tjelovježba koju treba pratiti odgovarajuća prehrana", ističe  Marijeta.

Oni koji još uvijek nisu posjetili novi moderno uređeni prostor Fitness centra SCM imaju prilike to učiniti još danas i sutra, kada su u pitanju promo aktivnosti, te svim drugim radnim danima u tjednu.

Prostorije Fitness centra SCM nalaze se u Studentskom centru Sveučilišta u Mostaru - Novi dom  (Stjepana Radića 84a;  lokaciju pogledajte na google mapi.)


Pogled.ba