Podijeli članak

Aerobic klub Studentskog centra Mostar nudi bogat program vježbanja namijenjen oblikovanju i učvršćivanju tijela, redukciji masnog tkiva i smanjenju obima tijela, te poboljšanje općeg zdravstvenog i fizičkog stanja.

Program je idealan za svakog polaznika, bez obzira na dob i spol. Vježbe se prilagođavaju svakom vježbaču prema potrebama i fizičkom stanju tijela, uz nadzor trenera pri pravilnom izvođenju i savjetovanju o pravilnoj prehrani da bi postigli željeni rezultat.

Naš program vježbanja je univerzalan. Radimo kombinaciju aerobnih i anaerobnih treninga, gdje vježbači ne trebaju raditi opredjeljenje za određeni tip vježbanja, kojim se postiže samo djelomičan rezultat. U našem klubu, za jednu cijenu koja je dosta pristupačna, dobijete potrebnu kombinaciju vježbi koje uključuju vježbe snage kojima jačamo, učvršćujemo i oblikujemo tijelo poput pilatesa, vježbi s različitim rekvizitima poput:bučica, štapova, guma i pilates lopti, te uz aerobni program vježbanja radimo na redukciji masnog tkiva, povećanju izdržljivosti i kondicije te postizanju koordinacije pokreta u prostoru. Od aerobnih treninga radimo: step aerobic, dance aerobic, tae-bo, combo, a uskoro počinjemo i s novim atraktivnim programom vježbanja, zumbe sa stolicama.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminima 18.30h, 19.20h i 20.10h.

U cijenu aerobika uključeno je besplatno korištenje teretane svakim danom.

Treninzi se održavaju u prostorijama Studentskog centra (Novi dom), a za rezervaciju mjesta javite se instruktorici aerobika i Hi-low programa Marijeti Cvitković na broj: 063/627-726 ili na službenoj Facebook stranici „Aerobic SC Mostar“.